Ellen Muhlhaus

Na mijn studie aan de Hogeschool voor Toerisme bleek mijn hart te liggen bij het  zeer afwisselende reisbureauvak. Met ruim 20 jaar ervaring ben ik inmiddels thuis op vele bestemmingen binnen en buiten Europa. De dynamische luchtvaart heeft mijn bijzondere interesse en u bent bij mij aan het juiste adres voor uw vliegtickets. Met veel plezier ga ik voor u op zoek naar de meest comfortabele vluchten tegen de beste prijs.
Zelf ben ik een enthousiast wintersporter en ik heb inmiddels ruime ervaring opgedaan met verschillende wintersportbestemmingen.
Mijn favoriete skibestemmingen in Frankrijk zijn Avoriaz en La Plagne en voor Oostenrijk raad ik het kindvriendelijke Vorarlberg aan.
Breckenridge, in het Amerikaanse Colorado, ligt in een prachtige boomrijke omgeving, heeft de mooiste poedersneeuw en geen wachttijden voor de liften.
Voor familievakanties naar de zon bieden Mauritius, Griekenland, Cyprus of Spanje goede mogelijkheden. Een reis per camper door Canada of Amerika is avontuurlijke maar ook met (kleine) kinderen prima te doen.
Of het nu om vluchten, hotels of actieve vakantiereizen gaat: in alle gevallen is het voor mij een persoonlijke uitdaging om uw reis zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Kijk voor verdere details op mijn Virtuoso pagina.

Neem gerust contact met mij op: emm@188.166.111.237