Judith Post

Toen ik 19 was ben ik voor het eerst een half jaar in het buitenland gaan wonen, en voorgoed met het reisvirus besmet. Daarop volgend heb ik een studie aan de Hogeschool voor Toerisme in Breda afgerond en ben ik een jaar op wereldreis gegaan.
Mijn favoriete landen zijn Chili, Argentinië, Peru en Guatemala, hier voel ik me thuis en ik heb dan ook 10 jaar in het zuiden van Chili gewoond. Maar ook landen als Vietnam, Thailand en Nieuw Zeeland hebben me verrast. Mijn laatste reis was naar Sardinië, wat een prachtig eiland!
Ik hou ervan om in een land de lokale keuken te proberen, ik heb bijvoorbeeld in Chiang Mai, Ho Chi Minh en Marrakesh een dag kookcursus gevolgd.
Reizen gaat voor mij om beleven, proeven, voelen en ontdekken dat er veel manieren zijn om in het leven te staan en veel overeenkomsten te zien tussen mijn persoonlijke en een andere cultuur.
Na verschillende jaren als reisbegeleider in (voornamelijk) Latijns Amerika te hebben mogen genieten, werk ik nu alweer met veel plezier 10 jaar in het op maat samenstellen van prachtige reizen naar verre streken.
Graag help ik u bij het vormgeven van uw persoonlijke reis, u kunt mij mailen op jp@valerius.nl