Afrika Marokko

Op een vliegafstand van slechts 4 uur biedt Marokko het meeste avontuur van alle Middellandse Zee landen. Het biedt prachtige stranden maar het echte avontuur is te vinden in de middeleeuwse dorpen, steden en het achterland.
Koningsstad Marrakech is het beginpunt van onze familiereis en op het grote plein Jmaa el Fnaa vind je slangenbezweerders en acrobaten. Vervolgens gaat de reis per 4wd met chauffeur over het Atlas Gebergte naar de Sahara.
Hier staan een geweldige kasba’s, oude forten, waar je kunt overnachten.
Einddoel is de Sahara, waar bij een luxe tentenkamp de kamelen al klaarstaan.
Klik hier voor onze 8-daagse-prive-reis-naar-de-sahara met 4-wd en chauffeur.

Deze rondreis is uit te breiden met een verblijf in Kasbah du Toubkal, waar ezeltjes gasten inclusief bagage vanuit het bergdorpje Imlil naar toe brengen.
Ook tijdens de bergwandelingen gaan de ezels mee als back up voor de kinderen. Voor meer luxe en een zwembad is Kasbah Tamadot een mooi alternatief.
In het palmenbos rond Marrakech liggen heerlijke resort hotels met zwembaden en veel faciliteiten, zoals de Beldi Country Club en het mandarin-oriental.
Op 2 uur rijden van Marrakech ligt het pittoreske badplaatsje Essaouira aan de Atlantische Oceaan met heerlijke stranden en windsurf & kite lessen en mogelijkheden

 

Laat u inspireren: