Indonesie: Bali for Kids

Op het bloemeneiland Bali is een grote keuze aan mooie hotels en villa’s te vinden die zeer geschikt zijn voor families met kinderen. Het valt te overwegen om twee of drie verschillende locaties met elkaar te combineren, want elke kust heeft weer een andere verrassing in petto. Een van onze favoriete strandhotels aan de zuid/west zijde is het Jimbaran Puri Bali Resort, gelegen aan een van de mooiste stranden van het eiland. Een ander favoriet resort is het Plataran Resort in Changgu, gelegen tussen de rijstvelden. In het kustplaatsje Seminyak kunnen we het W Retreat & Spa Bali aanbevelen. Aan de oostkant is het Alila Manggis een goede keuze en voor avontuurlijke families is in de binnenlanden de Sarinbuana Eco Lodge een aanrader.

Naast hotels bieden wij ook keuze uit aantrekkelijke vakantiewoningen met privé zwembad en een uitstekende service. Er is dagelijkse schoonmaak aanwezig en op aanvraag een kok die maaltijden bereidt. Ze zijn zonder uitzondering comfortabel en sfeervol en zijn zeer geschikt voor families.

Behalve haar prachtige stranden heeft Bali meer te bieden. Tijdens een privé rondreis met auto met chauffeur, wordt de drukte vermeden en wordt het authentieke Bali ontdekt. Het eiland heeft een eeuwenoude cultuur waarvan de sporen vooral in het binnenland goed te zien zijn. De vulkanen, watervallen en rijstvelden maken het binnenland meer dan de moeite waard. Langs de noord- en westkust van Bali reis je langs kleine dorpjes en zwarte lavastranden met kans op het spotten van dolfijnen. De afstanden zijn niet te groot en er is genoeg te zien en te doen voor de kinderen.  Van het maken van wandelingen door de rijstvelden, het helpen van Balinese boeren tot het leren koken tijdens een kookworkshop.

Klik hier voor onze 8-daagse reis door authentiek Bali.

 

Laat u inspireren: