Amerika: Boston – New York

De kust aan de Atlantische Oceaan heeft de bezoeker verrassend veel te bieden, mooie steden, uitgestrekte stranden, sfeervolle badplaatsen en bezienswaardige eilanden. Deze superleuke autoreis loopt langs de kust van Boston via de mooiste natuurparken naar Cape Cod.

New England aan de Oostkust van de Verenigde Staten bestaat uit de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. Tijdens een rondreis door deze staten ben je verzekerd van een prachtige natuur, mooie kustlijn en charmante steden als Bar Harbor en Cape Cod. Het historische Boston staat aan het begin van deze reis, een combinatie van oude, kronkelende straten met mooie, koloniale gebouwen en nieuwe, moderne architectuur.

Op zo’n 1 1/2 uur rijden van Boston ligt Rhode island met het beroemde hotel Ocean House, een van de mooiste hotels aan zee. Ze verzorgen graag het transfer naar het hotel en tijdens het verblijf kun je gebruik maken van een Mercedes Benz cabriolet.

Daarna komen indrukwekkende natuurparken aan bod zoals Acadia National Park, White Mountains en Green Mountains. Ieder met hun eigen specifieke beesten en karakteristieke landschap met pittoreske stadjes. De reis eindigt in Cape Cod, een groot schiereiland en al meer dan een halve eeuw het geliefde vakantieoord van de Kennedy’s. Een deel van de 800km lang kustlijn is door JFK tot nationaal park uitgeroepen en je kunt er de hele zomer lang bultruggen spotten.
Het plaatsje Chatham staat bekend om zijn mondaine hoofdstraat, met boetieks, gastronomische snoep winkels en restaurants.

Er zijn veel verschillende routes mogelijk en de reissom bij 2 personen  bedraagt vanaf € 2950 per persoon incl. vliegreis, huurauto en 13 overnachtingen. Voor kinderen geldt een gereduceerde prijs, afhankelijk van de leeftijden. Zie hier het dag-voor-dag programma Op-ontdekking-aan-de-Oostkust-van-Amerika

 

Laat u inspireren: