Winterromantiek in Megève

De Haute Savoie, de aan Zwitserland en Italië grenzende streek waarin Megève is gelegen, staat te boek als een van de oudste ski- en wandelgebieden van Frankrijk. Megève is hier de favoriet, omdat het alles biedt wat een echt skigebied moet hebben, maar daarnaast nog steeds de charme van een klein bergdorp heeft. Al staat het plaatsje in de wintermaanden wel bekend om het hoge gehalte bontjassen, jetset en vips.

Samen met de dorpen Combloux, la Giettaz, Saint-Gervais, Saint Nicolas de Véroce en Les Contamines vormt Megève het skigebied Evasion Mont Blanc. De 2350 meter hoge top van de Mont Joly biedt een geweldig uitzicht op de Mont Blanc. Met een totaal van 445 km pistes en ruim 100 liften is Megève een waar skiwalhalla. Omdat het plaatsje op 1113 meter hoogte tussen de bossen ligt, is het ook een ideale plek voor andere wintersporters, zoals langlaufers, wandelaars en schaatsers. Megève is met de auto binnen anderhalf uur eenvoudig te bereiken vanaf de luchthaven van Genève en er rijdt een geregelde busdienst vanaf de luchthaven naar Megève.

Wij bieden uiteenlopende accommodaties in Megève aan variërend van  sfeervolle 3 tot 5-sterrenhotels in en rond Megève. Zoals La Grange d’Arly of Les Fermes de Marie. Daarnaast hebben wij ook aantrekkelijke appartementen in portefeuille of grote privé chalets met volledige catering (10-30 personen).

 

Laat u inspireren: